Meny

Tre forfriskende sommerjuicer

Kjøl deg ned i sommervarmen! Her er tre juiceoppskrifter som gjør storsuksess på varme dager.

Det er fort gjort å ty til brus, iste, juice eller andre drikker når sommervarmen melder seg. Men hvorfor kjøpe varene på butikken når du kan lage det selv og få enda bedre smak? Vi har plukket ut tre fantastiske juiceoppskrifter fra Philips, som du enkelt kan lage hjemme med en juicer.

Kast deg på juicebølgen! Sjekk utvalget innen juicere i nettbutikken.

Lag vannmelonjuice til sommeren. Elon har oppskriften. En lett og velsmakende juice til sommerdagene. Foto: Shutterstock.

Juice med sommersmak

Vannmelon er utvilsomt en av sommerens beste frukter. Hvorfor ikke bruke den i juiceren? Denne lager du på ti minutter, og den inneholder vannmelon, agurk og epler. Nam!

Ingredienser: 

1 stor, skrellet agurk (400 g)
800 g vannmelon i biter uten skall
3 epler (500 g)

Fremgangsmåte:

1. Du får det ikke enklere enn dette: Press frukten og grønnsakene i juicer, bland godt og server omgående.  Juicen lager du på ti minutter.

Meld deg inn i kundeklubben og få blender og juicer fra Philips til kun 899 kroner!

Bli medlem
Bjørnebærjuice er en fin drikk til sommeren. Lag den i en raw fuel-blender.

Bjørnebærjuice er lett å lage, og smaker himmelsk! Foto: Philips.

Blyge bjørnebær

Søtt og syrlig på samme tid: Bjørnebær er godt hele året, men aller best er de på sommeren. Philips’ bjørnebærjuice har blant annet epler og balsamicoeddik, og kan tilberedes på fem minutter.

Ingredienser: 

4 epler
200 g bjørnebær
1 ts balsamicoeddik

Fremgangsmåte

1. Lag juice av 4 hele epler (vaskede) i juiceren.

2. Hell juicen over i en hurtigmikser sammen med 200 g bjørnebær (vasket) og 1 ts balsamicoeddik. Kjør i mikseren, og server umiddelbart.

Sitrusjuice er deilig og syrlig. Sjekk Elons oppskrift.

Sitrusjuice er deilig og syrlig. Foto: Philips.

Oransje nyanser

Denne nydelige juicen smaker deilig av sitrus, og har både grapefrukt, appelsin og sitron. En flott måte å starte dagen på! Best av alt – den tar fem minutter å lage.

Ingredienser: 

300 g gulrøtter
1 grapefrukt
1 appelsin
½ sitron
1 ingefærskive

Fremgangsmåte:

1. Lag juice av en svært tynn ingefærskive (vasket, men ikke skrelt) i juiceren, sammen med 300 g gulrot (vasket, uskrelt) – ha i ingefæren først.

2. Press deretter juice av 1 grapefrukt (skrelt), 1 appelsin (skrelt) og ½ sitron (skrelt). Rør om og server umiddelbart.