Meny

Onyx Studio – Trådløs lyd med trøkk

Batteritid, design og lydkvalitet – det er de viktigste tingene du må tenke på når du skal kjøpe en bærbar høyttaler. Onyx Studio 3 fra harman/kardon scorer godt på alle områdene.

– Høyttalere skal låte bra, og være enkle å bruke. Batteriet må også holde i mer enn et par timer, forteller Geir Gråbein Nordby. Nordby er journalist hos Lyd og Bilde og han råder deg også til å tenke på hvor og hvordan den bærbare høyttaleren skal brukes. Kanskje holder det med en liten en i håndveska? Husk imidlertid at mindre høyttalere ikke alltid har like god lydkvalitet som de større modellene, og det går faktisk an å få en god mellomting. Se hele vårt utvalg av trådløse høyttalere.

En av de beste trådløse høyttalerne

Tilbake i 2015 kåret Lyd og Bilde Onyx-høyttaleren til harman/hardon som Årets trådløse høyttaler:

– Onyx vant kåringen grunnet sin fremragende lydkvalitet, kombinert med et friskt og spennende utseende. Den har også mange trådløse tilkoblingsmuligheter, som Bluetooth, AirPlay og DLNA, utdyper Nordby.

Lillebror Onyx Studio 4

Onyx Studio 4 har imponerende lydkvalitet. Den har god diskant, samt dyp og kraftig bass. Onyx Studio 4 kan enkelt kobles til mobil eller nettbrett med blåtann, og roses av nettsider som Digital Trends for både designet og lydkvaliteten. Oppladbart batteri gir deg i tillegg opptil 8 timer lyd på farten, og det er mulig å lenke sammen flere Onyx-høyttalere for enda fyldigere lyd.

Vi sier oss enige i all rosen. Det er en høyttaler som virkelig beviser at du kan kutte ut kablene.