Meny

Onyx Studio – Trådløs lyd med trøkk

Batteritid, design og lydkvalitet – det er de viktigste tingene du må tenke på når du skal kjøpe en bærbar høyttaler. Onyx Studio 3 fra harman/kardon scorer godt på alle områdene.

– Høyttalere skal låte bra, og være enkle å bruke. Batteriet må også holde i mer enn et par timer, forteller Geir Gråbein Nordby. Nordby er journalist hos Lyd og Bilde og han råder deg også til å tenke på hvor og hvordan den bærbare høyttaleren skal brukes. Kanskje holder det med en liten en i håndveska? Husk imidlertid at mindre høyttalere ikke alltid har like god lydkvalitet som de større modellene, og det går faktisk an å få en god mellomting. Se hele vårt utvalg av trådløse høyttalere.

En av de beste trådløse høyttalerne

Tilbake i 2015 kåret Lyd og Bilde Onyx-høyttaleren til harman/hardon som Årets trådløse høyttaler:

– Onyx vant kåringen grunnet sin fremragende lydkvalitet, kombinert med et friskt og spennende utseende. Den har også mange trådløse tilkoblingsmuligheter, som Bluetooth, AirPlay og DLNA, utdyper Nordby.

Harman Kardon Trådløs høyttaler Onyx Studio 4

2 490,-

Harman Kardon Trådløs høyttaler Onyx Studio 4 Grå

2 490,-

Lillebror Onyx Studio 4

Onyx Studio 4 har imponerende lydkvalitet. Den har god diskant, samt dyp og kraftig bass. Onyx Studio 4 kan enkelt kobles til mobil eller nettbrett med blåtann, og roses av nettsider som Digital Trends for både designet og lydkvaliteten. Oppladbart batteri gir deg i tillegg opptil 8 timer lyd på farten, og det er mulig å lenke sammen flere Onyx-høyttalere for enda fyldigere lyd.

Vi sier oss enige i all rosen. Det er en høyttaler som virkelig beviser at du kan kutte ut kablene.