Meny

Gode tips til 17. mai-frisyren

Fletteangst? Ta det helt med ro, det finnes mange andre, flotte 17.mai-frisyrer.

Denne artikkelen er til alle dere som ikke synes det er lett å lage fletter i håret. For, hvem var det som bestemte at det var nasjonal-frisyren vår uansett? Det er ikke så mye som skal til for å føle seg litt ekstra fin til den store dagen. 

Les også: Nydelig pavlova til 17. mai

17. mai-håret MÅ ikke være avansert!

At det skal være vanskelig er ikke noe krav for å føle seg fin. Med enkle tips og triks og de riktige verktøyene kan hvem som helst få en «hair on fleek» dag på 17.mai. Visste du at du både kan rette håret og krølle det med en rettetang? Se video under, og ikke glem hårspray. For krøller hopp til 0:26 i videoen. Ønsker du en mer naturlig look, kan du gre håret forsiktig etter at du har krøllet håret. Da unngår du en «American prom» looken.  

BaByliss Rettetang ST480E

1 299,-

OBH Nordica Hårføner ARTIST ALIZE 1600

499,-

Den perfekte «blow dry» 

Mangler du både rettetang eller krølltang? Ikke fortvil, du kommer langt med kun en hårføner og en rund børste. Se bare her: 

Les også: Slik stryker du bunadskjorta

Hvordan style halvlangt hår?

Videoen under er med fordi den har nesten 6 millioner visninger, så denne jenta må jo vite hva hun snakker om. Her viser hun hvordan du kan style halvlangt hår på ulike måter.

Håper noen av disse videoen var til hjelp, og at du føler deg inspirert. Og husk, ingen er mester uten litt øving. Hipp hipp!