Meny

Spill deg gjennom bartemåneden

De beste Mo Bros løper sammen! Få med bartegjengen på fysiske aktiviteter sammen – MOVE skjer i tillegg til barten, og kan fint spres på sosiale medier og lignende for donasjoner. Foto: Movember Foundation.

Selv uten bart kan du gjøre mye for å støtte Movember, enten du er Mo Bro eller Mo Sista. Her er de kuleste aktivitetene!

Har du ikke mulighet – eller lyst – til å gro bart i november, er det likevel mye du kan gjøre for å støtte kampanjen. Alt fra fysisk aktivitet til mobilspilling kan faktisk resultere i donasjoner.

MOVE: En fysisk aktivitet om dagen

Som et tillegg til barten – eller for deg som ikke kan spare til bart – finnes det andre alternativer. Movember Foundation har nylig lagt til MOVE som en del av kampanjen, der du gjør en fysisk aktivitet hver dag og loggfører det.

Sett deg et innsamlingsmål, del opplevelsene og inspirer venner og bekjente til å donere penger. Enkelt og effektivt!

Husk – det er ikke snakk om milelange joggeturer nødvendigvis. Alt fra en gåtur til jobben til noen runder med hoppetauet teller som en aktivitet.

Ta en løpetur i anledning MOVE! Ta en løpetur i anledning MOVE! Samle gjengen og beveg dere for en god sak. Foto: Movember Foundation.

Mo Run, Mo!

RUN MO RUN! er gratis å laste ned og spille på telefonen din. Etter hvert som du kommer lenger i spillet, blir det mer utfordrende. På de forskjellige nivåene kan du bli fristet til å kjøpe ekstra krefter som hjelp til å mestre hver verden.

Alle kjøp støtter Movember Foundation. Jo mer du spiller og kjøper ting som for eksempel et skjold eller lagrer poengene dine, desto mer hjelper du Movember Foundation med å samle inn penger til menns helse.

Spillbilder fra RUN MO RUN! I RUN MO RUN! kan du løpe og hoppe gjennom ulike barte-inspirerte verdener mens du samler mynter, unngår hindre og forvandler bros til Mo Bros.

Gro bart!

Det aller enkleste er selvsagt å la barten gro. Ved å registrere deg og spare til bart ser de rundt deg at du er med på Movember, så du enkelt kan starte en samtale om hvor viktig det er å ta vare på helsa.

Du kan altså starte med å registrere en profil hos Movember-nettsiden. Deretter kan du følge opp med bilder og oppdateringer fra din bartemåned, og oppfordre flere til å støtte kampanjen ved å sende inn penger til Movember.

HUSK! Mo Sistas kan også registrere seg hos Movember.com, helt uten bart.