Meny

Innbygde hvitevarer – Snarveien til et lekkert kjøkken

Det er mange fordeler ved å velge integrerte produkter.

Du kan få et unikt og spennende kjøkken med hvitevarer i retro-design, men hvis du ønsker en stilren, tidløs eller moderne look er ofte integrerte produkter veien å gå. Samtidig som du beholder alle mulighetene til et tradisjonelt kjøkken, har nemlig innbyggingsprodukter flere fordeler knyttet til seg. Les også: Slik finner du kjøleskapet som passer deg

1. Kjøkkenet får en helhetlig stil

Hvis du velger innbygde produkter får du færre elementer som bryter med resten av benkeløsningen. Oppvaskmaskiner, kjøleskap og frysere kan i mange tilfeller monteres med fronter av samme type som skap og skuffer, slik at de ikke skiller seg ut fra resten kjøkkenet. På lignende måte blir produkter som ovner, kjøleskap og kaffemaskiner en del av benken fremfor elementer som plasseres mellom to benkeplater.

 

Innbyggingskjøkken fra Elon. En ovn montert litt opp fra gulvet er mindre belastende å håndtere.

4. Du får bedre plass på kjøkkenbenken

Jo flere produkter som er integrert i benkeløsningen, desto færre produkter må du ha oppå benken. Du kan eksempelvis flytte kaffemaskinen og mikrobølgeovnen over i skaprekken, slik at mer av benken frigjøres til selve matlagingen eller andre frittstående produkter (brødrister, blender osv.). Mange velger å montere mikro og/eller kaffemaskin ved siden av eller over ovnen i et høyskap. Det beste er da å holde seg til samme produsent/produktserie, eller produkter som ellers matcher hverandre i design og farge. Mer skal ikke til for å få et lekkert og sømløst kjøkken, selv om andre løsninger naturligvis også kan gi et flott resultat.