Meny

Slik får du den perfekte sommersveisen

Med hårklipper fra Philips får du kjempefin sommerfrisyre, uten et eneste frisørbesøk.

Philips HC9490 er med sine smarte innovasjoner en av de mest avanserte hårklipperne på markedet. Skjæreblader av titan, motoriserte trimmekammer og en unik minnefunksjon, er med på å gi deg et perfekt resultat, hver gang!

Trenger du ny hårklipper? Sjekk vårt utvalg i nettbutikken!

Velg mellom 400 lengdeinnstillinger

Du velger enkelt lengde ved å dra fingeren over det superfølsomme presisjonshjulet. De motordrevne trimmekammene vil stille seg inn automatisk for optimal presisjon. Denne innovative teknologien gjør at du kan velge lengde med en nøyaktighet på 0,1 mm.

Du kan velge mellom 400 lengdeinnstillinger, fra 1 til 42 mm med 0,1 mm mellom hver lengde. Du kan også bruke hårklipperen uten kam for å få en tett klipp på 0,5 mm.

Skjeggtrimmer fra Philips, kjøpt hos Elon. Velg mellom flere ulike lengdeinnstillinger med Philips HC9490. Foto: Philips.
Skjeggtrimmer fra Philips, kjøpt hos Elon.

Hårklipperen fra Philips gjør det enkelt å holde sommerfrisyren ved like. Foto: Philips.

Dobbelslipt trimmesaks

Med dobbeltslipende blader og minimal friksjon mellom knivbladene gir hårklipperne i serien 9000 dobbelt så rask klipping som forgjengeren. Hårklipperen gir ekstra skarp og nøyaktig trimming og skjærer av flere hårstrå i ett drag.

Når man kombinerer dette med turbofunksjonen som automatisk øker hastigheten når du klipper tykt hår, er du alltid garantert en jevn klipp.

Enkel i bruk og vedlikehold

Philips HC9490 er superenkel å bruke med sine mange smarte løsninger. Blant disse finner vi minnefunksjonen som gjør at du kan lagre favorittlengden din til neste klipp. Velg ønsket lengde ved å holde minneknappen inne, så lagrer klipperen innstillingen med en gang.

Vedlikehold er også en enkel sak med denne klipperen. Den trenger aldri å smøres, titanbladene varer lenge, og den avtakbare skjæreenheten er lett å rengjøre.

Kjøp Philips HC9490 i nettbutikken, eller sjekk ut vårt brede utvalg av hårklippere fra kun 599 kroner.