Meny

Skal du på hytteferie i påsken?

Vi har produktene som gjør oppholdet perfekt, enten du tilbringer ferien ute eller inne.

Fridager gir oss en perfekt anledning til å rømme fra hverdagsmaset og heller nyte godværet på hytta. Få en ekstra avslappende og god ferie med disse tipsene, som gjør alt fra biltur til utekvelder ekstra hyggelige.

DAB i bilen

Radioen er en livredder for lengre bilturer, enten du kjører alene eller har med selskap. Hvis bilen din mangler DAB kan du enkelt få digitalradio over den eksisterende radioen med en biladapter.

Fleksibel underholdning med bærbar høyttaler

Mens vi er inne på musikk i ferien. I dag har vi mange gode bærbare høyttalere på markedet, og fordelen med disse er at de sikrer god stemning både på hytte og ute på tur. Velg en modell med god batteritid, som er kompakt nok til å puttes i sekken sammen med mobilen din. Heldigvis er det ikke slik at de kompakte høyttalerne har dårlig lyd. Sving innom din Elon-butikk for å høre selv hvor gode de trådløse høyttalerne faktisk har blitt. Finn butikk

TVer med 12-volt

Hvis du har gammeldags hytte uten innlagt strøm, kan du fortsatt se på TV med skikkelig bilde. Det finnes nemlig flatskjermer med både 24″ og 32″ skjermer, som nøyer seg med strøm fra et solcelledrevet 12-voltsanlegg.

Hold varmen på hytta

Etter skitur, snøbasing eller aking er det flere våte sko i gangen. Gjør tørketiden kortere med en skotørker, slik at skoene er klare for mer moro etter bare noen få timer. Alternativt kan du gå for en skohylle. Da blir tørketiden noe lenger, men til gjengjeld kan du tørke flere sko. Les også: Lei av pølser som turmat? Hvis det er kaldt i været, kan det også være lurt å kjøpe et par oljeovner. Fordelen med disse er at de kan flyttes rundt, og gi rask oppvarming i rommene som trenger det mest.

Fyr opp kullgrillen

Hva er vel hyggeligere enn å grille med hele familien i finværet? Kjøp inn deilig mat, og fyr opp kullgrillen i ferien. Det spiller ingen rolle om du har en bærbar variant, eller en stasjonær modell på terrassen – begge deler gir god smak på maten, og er enkle å rengjøre. Da burde alt ligge til rette for en strålende ferie! Kos dere i solen, og nyt noen dager med fri – det er fortjent!