Meny

Skal du ha vårrengjøring? Prøv disse tipsene!

Vårrengjøring, et ord som er forbundet med en deilig tid i vente, men også stress.

Vi har tipsene for deg som ikke har tenkt å bruke halve våren på rengjøring.

Legg deg ned på sofaen. Finn fram to til tre puter. Plasser en under hodet og to under beina. Sørg for at det er stille rundt deg. Lukk øynene og si mikrofiberklut 100 ganger. Nå er du klar for vårrengjøringen, og hvis du følger våre tips er det fort gjort.

Ikke kast bort tid på «vanlig» rengjøring

Du behøver ikke å bruke mye tid på å vaske der du vasker til vanlig. Fokuser på områder du som regel ikke går over jevnlig. Som for eksempel lister, over skap, inni skap, vinduer, kjøleskap… Sett på noe digg musikk og fyr opp lyden! La oss komme i gang, fort og gæli! 

Slik vasker du vinduene

Når det kommer til vask av vinduer er det tre ting du trenger, lunket vann, en mikrofiberklut og en nal. Det kan friste å begynne med vindusvasken når sola er fremme, ikke gjør det. Lett overskyet vær er å anbefale. Da slipper du at vinduene tørker altfor fort og etterlater seg skjolder på vinduet. Og for å gjøre prosessen litt kortere, vask kun vinduer i rom du oppholder deg mye i, og som er synlig for andre. For eksempel trenger du kanskje ikke vaske vinduene på soverommet?