Meny

Airfryer – Saftige matretter uten olje

Det er faktisk mulig å lage pommes frites, friterte løkringer og tilsvarnde matretter uten å bruke massevis av olje.

Ved bruk av imponerende teknologi kan du frityrkoke mat med varmluft i stedet for olje!

Mat er best når den er saftig, og det kan være vanskelig å lage virkelig smakfulle retter uten å ty til usunne matoljer. Det vil si, det pleide å være vanskelig. Ved hjelp av spennende teknologi kan du nemlig erstatte oljen med sirkulerende varmluft, i kokeapparater kjent som airfryers.

Les også: Her er sommerens beste grilltips

Hva kan du lage?

Med en air fryer kan du enkelt lage favoritter uten at antall kalorier skyter til himmels. Noen eksempler:

  • Pommes frites
  • Stekt kylling
  • Løkringer
  • Fish and chips
  • Vårruller
  • Frityrstekte reker

OBH Nordica Airfryer 1,2 kg ActiFry Genius

2 899,-

Russell Hobbs AirFryer CycloFry Plus

1 990,-

OBH Nordica AirFryer 1,7 kg ActiFry Genius

4 390,-

«De fleste oppskrifter blir raskere ferdig i en air fryer, og det lukkede systemet sørger for et jevnere resultat.»

Raskere enn varmluftsovnen

Ettersom luften beveger seg langt raskere enn i en vanlig varmluftsovn, er en air fryer også et tidsbesparende alternativ. De fleste oppskrifter blir raskere ferdig og det lukkede systemet sørger også for et jevnere stekeresultat. Fremgangsmåten er dessuten lekende lett.

  1. Legg ønskede ingredisenser på plass i Airfryer-skuffen, med fritt valg av krydder og annet tilbehør.
  2. Lukk skuffen og still inn antall grader med hjulet på toppen.
  3. Velg steketid i front.

Resten tar airfryeren seg av, og mengder av det usunne matfettet kan du altså droppe.