Meny

Routeren som beskytter privatlivet ditt

Er du bekymret fordi WAP2-protokollen er brutt?

I midten av oktober kom meldingen. WAP2-sikkerhetsprotokollen, den som benyttes av nær sagt alle routere, var brutt! Med andre ord var millioner av enheter som bruker internett sårbare, på tvers av en lang rekke produsenter og operativsystemer.

Det er stor sannsynlighet for at du har enheter som blir berørt av dette, og disse vil forbli sårbare inntil produsentene tetter sikkerhetshullet. Samtidig finnes det heldigvis produkter som gjør deg sikker allerede nå.

Sikker Wi-Fi i lekker innpakning

Lenge før WAP2 ble brutt startet anerkjente F-secure arbeidet med en sikker løsning. Resultatet var en tredelt beskyttelse de kaller SENSE.

SENSE består av en sikkerhetsrouter, en sikkerhetsapp og skybasert beskyttelse.

F-Secure Sense-router på stuebord. Kan kjøpes hos Elon. Ved siden av fokuset på sikkerhet har F-Secure vektlagt design under arbeidet med SENSE-routeren.

Sagt enkelt er SENSE-routeren antivirus og internettilgang slått sammen. Fremfor å legge antivirus til hver enhet beskytter routeren alle enheter på nettverket. Trafikken blir på denne måten kryptert og beskyttet både for PCen, mobiltelefonen, spillkonsollen og alt annet du måtte ha tilkoblet.

Systemet styres og overvåkes av en avansert men samtidig brukervennlig mobilapp, og takket være skybasert sikkerhet er man også dekket utenfor husets vegger. Etter hvert som nye sikkerhetsfunksjoner utvikles blir disse dessuten sluppet som gratis oppdateringer.

Vær trygg med sikkerhetsapplikasjon F-Secure

Kjøp i nettbutikken

Frihet med Freedome

Med sikkerhetsappen Freedome kan du surfe på nettet uten å bekymre deg for å bli hacket eller sporet. Uansett hvilket nettverk du kobler deg opp mot holdes datene sikre, selv i usikrede Wi-Fi-soner. Freedome blokkerer uønsket sporing fra tredjeparter og holder IP-adressen din skjult med VPN. Ikke engang internettleverandøren din kan se hva du gjør på nettet når du bruker Freedome. Spør etter SENSE-produktene i din nærmeste Elon-butikk.