Meny

Lag kreative middager med Curly Spiralkutter!

Gjør det morsommere å lage mat til familien! En god spiralkutter gjør ikke bare maten mer innbydende – det blir også enklere for barna å spise sunnere.

I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å få barna til å spise grønnsaker. Heldigvis finnes det kjøkkenredskaper som gjør at selv grønnsaker ser morsomme og innbydende ut – møt Wilfa Curly Spiralizer!

Grønnsakskutteren har tre skjæreblader i rustfritt stål, som lar deg lage strimler av diverse grønnsaker og frukt i tre forskjellige tykkelser. Dermed kan man enkelt lage matkunst de fleste av oss aldri vil få til med en vanlig kniv. Kanskje du skal prøve å servere barna squashpasta, eller strimler av gulrot som ser morsomt ut på tallerkenen? Da blir ofte maten lettere å svelge for de minste, bokstavelig talt.

«Server en rett med lange, endeløse julienne-strimler, eller lag en sunnere variant av spaghetti med squash!»

Velg størrelsen du selv ønsker!

Curly spiralkutter har altså tre skjæreblader: kutte-, skrelle- og sirkelblad. Nå kan du enkelt lage dekorative strimler til maten, som alle familiens medlemmer kan kose seg med. Og best av alt? Alle delene kan vaskes i oppvaskmaskinen.

Denne grønnsakskutteren er faktisk den perfekte kjøkkenhjelper – trykk inn en knapp så tar spiralkutteren seg av resten. Si farvel til kjedelige middagsretter og grimaser fra de yngste. Med Wilfa Curly spiralkutter får du fargerike strimler til dekor i en salat, eller du kan lage strimler av grønnsaker og bruke det som en substitutt for spagetti i en pastarett.

Du finner maskinen i våre Elon-butikker – god middag!