Meny

Lag forfriskende sommerdrinker med blender

Kjøl deg ned med én av disse tre oppskriftene…

På sommerfesten er det lov til å kose seg litt ekstra, og har du en god blender skal det forbausende lite til for å lage drinker man ellers bare ser på restauranter og barer. Vi dykket ned i arkivet til apéritif.no for å finne tre avkjølende, rom-baserte oppskrifter.

Bringebær Colada

Du trenger: 3cl bringebærpuré, 3,75 cl rom, 2,4 dl is, 15cl Pina Colada-mix bestående av 5cl ananasjuice, 5cl kokosmelk, 4cl lime og 1cl sukkerlake.

Du gjør: Start med å helle puréen i serveringsglasset. Hell så rom, Pina Colada-mixen og isbiter i blenderen din. Kjør blandingen til du har en jevn masse. Hell så over i glasset og rør forsiktig om med en skje slik at puréen delvis blander seg med resten og lager spennende mønstre i drinken.

Bringebær Colada smaker sol, sommer og strand. Foto: aperitif.no

Frozen Passion Mojito

Du trenger: 4cl rom, frøene og saften fra 2stk pasjonsfrukter, en neven mynteblader, saften fra en lime og isbiter.

Du gjør: Dette kunne ikke vært enklere. Tilsett alle ingrediensene i blenderen og kjør den til drikken har en glatt konsistens. Serveres i coctailglass eller highballglass med sugerør.

NB! Dersom du ønsker et alkoholfritt alternativ til disse drinkene kan du erstatte rom med vann, eplejuice, annanasjuice eller appelsinjuice tilsatt rom-ekstrakt. Blandingsforholdet er 1 spiseskje pr. 2,5dl.

Frozen Passion Mojito er deilig i varmen. Foto: aperitif.no

Se vårt utvalg av blendere!

Kjøp online

Mangolassi

Du trenger: 4cl rom, 15cl naturell yoghurt, 1 mango, 4 mynteblader, ca. 4ts sukker, isbiter

Du gjør: Dette er også en variant der rekkefølgen ikke er så farlig. Alle ingrediensene utenom mynten skal oppi blenderen, og kjøres sammen i ca. 15 sekunder. Hell deretter drikken over i longdrinkglass og pynt med myntebladene. Dersom mangoen er veldig søt kan du redusere mengden eller eventuelt droppe sukkeret.

Mangolassi er en snasen sommerdrink. Foto: aperitif.no