Meny

Julegavetips til bakefrelste

Kjenner du noen som glad i å bake? I så fall trenger du ikke lete lenger for å finne den perfekte julegaven.

Å bake er en kunst som innebærer nøyaktighet både i valg og bruk av ingredienser, samt i fremgangsmåte. Skal du lage den perfekte kaken krever det som regel flere forsøk med små justeringer fra gang til gang, men til gjengjeld føles det utrolig bra når resultatet er endelig lever opp til forventingene.

Tålmodighet er et nøkkelord, men samtidig ligger selvsagt mye i utstyret du bruker underveis. Hvis du kjenner noen som virkelig elsker å bake vil disse julegavene garantert falle i smak:

Kjøkkenmaskiner

Med en skikkelig kjøkkenmaskin blir det lekende lett å lage alt fra eggedosis til kake- og brøddeiger, og de ulike modellene kommer med massevis av tilleggsutstyr.

Se hele sortimentet av kjøkkenmaskiner

Hånd- og stavmiksere

Å blande ingredienser med en gammeldags, manuell visp har lite for seg, ettersom de moderne hånd- og stavmikserne gir deg minst like mye kontroll. Dessuten er jobben unnagjort mye raskere.

Se hele sortimentet av hånd- og stavmiksere

Kjøkkenredskaper

Et møblert kjøkken har redskaper for enhver utfordring. Sjekk ut disse formene med praktisk non-stick-belegg, som begge kan kjøres i oppvaskmaskinen.

 Se hele sortimentet av kjøkkenredskaper

Stekeapparater

Hva med å imponere med hjemmelagde krumkaker til jul i år, eller med nystekte vafler hver eneste søndag frem til langt over påske?

Se hele sortimentet av stekeapparater

Diverse utstyr

Er du glad i å bake er en god kjøkkenvekt alfa omega, og med en brødbakemaskin kan du starte dagen med nybakt brød hele uka.

Se hele sortimentet