Meny

Ja – du kan bruke Facebook på din Doro-smarttelefon!

Doro har for lengst kommet på markedet med sine smarttelefoner. Her er de mest populære appene til de intuitive mobilene.

WhatsApp og Facebook på topp

En fersk undersøkelse fra Doro viser at hele 72 prosent av deres kunder på verdensbasis har lastet ned og installert en app til telefonen sin. På toppen av listen ligger spill, som står for hele 15 000 nedlastinger. Deretter følger kommunikasjonsapper, med 12 000 nedlastinger.

På verdensbasis lå appen WhatsApp Messenger på topp. Den snedige appen lar deg raskt og enkelt holde kontakt med dine nærmeste: Her kan du nemlig sende enkle og sikre meldinger gratis, samt ringe kostnadsfritt til telefoner i hele verden.

Under WhatsApp på lista kommer dessuten de gamle kjenningene frem, i form av Facebook, Messenger og Skype.

Les også: Doro – en enklere smarttelefon

Trygghet med DORO Connect & Care

Denne høsten lanserte Doro appen Doro Connect & Care i Norge. Nysatsningen skal samle seniorers familiemedlemmer og venner i et sosialt nettverk, slik at man enkelt kan holde kontakten og hjelpe til med praktiske gjøremål.

I appen kan alle medlemmer sende beskjeder og bilder til hverandre. Dermed kan mobileieren enkelt be om hjelp til daglige gjøremål, mens familiemedlemmene kan planlegge tider og avtaler seg i mellom.

Skulle senioren være i en situasjon der de trenger akutt hjelp, kan de trykke på alarmknappen på telefonen, og da vil alle medlemmer i nettverket få beskjed umiddelbart. Doro Connect & Care vil også sende et varsel til gruppen dersom brukerens telefon ikke har vært i bevegelse i løpet av de siste 24 timene, eller om den har mange ubesvarte anrop.

Last ned Doro Connect & Care i Google Play

Enkel nedlasting av apper

Kjenner du noen med Doro-telefon som kanskje trenger hjelp til app-nedlasting, eller som vil ha mer kunnskap om smarttelefoner? Sjekk ut Doros smarttelefonskole!

Her får du tips og triks om Doro-telefonen, og en liten opplæring i hvordan du bruker mobilen. De har også en egen videokanal på Youtube, som blant annet viser hvordan du laster ned en app. Følg oppskriften under, og du er klar for en ny og smartere hverdag med Doro!