Meny

Buddyphones: Hodetelefoner for barn

Hos Buddyphones settes barnas behov i fokus. Foto: Buddyphones / Instagram

Trygge for barna, solide nok for barna og ikke minst morsomme for barna.

For å unngå hørselsskader anbefaler Verdens helseorganisasjon (WHO) at man unngår langvarig støybelastning på over 80-85dB. Dette gjelder ikke minst for barn, som har sensitive ører.

BuddyPhones har støyreduksjon på alle sine hodetelefoner for barn, fra Elon.

Volumkontroll kombinert med støydemping gir et balansert lydbilde. Foto: Buddyphones

Denne anbefalingen har selskapet Buddyphones virkelig tatt til hjerte. De lager nemlig hodetelefoner for barn, utfra en filisofi om at produktene skal være trygge for barn, solide nok for barn og morsomme for barn.

Kjøp Buddyphones og andre hodetelefoner på elon.no, eller hos din Elon-forhandler.

Automatisk trygt volum

Alle hodetelefonene til Buddyphones har en avansert kontrollenhet som holder volumet under grensenivået satt av WHO. På denne måten kan foreldre føle seg trygge på at barna ikke skrur opp volumet så høyt at de tar skade av det. I tillegg benyttes kun trygge materialer som er frie for giftstoffer som bisefenol A (BPA) og ftalater.

Les også: Nettbrett for alle behov

Hodetelefoner kan tåle mye - selv et barn som bøyer dem rundt.

Buddyphones hodetelefoner er laget for å tåle en trøkk. Foto: Buddyphones

Innebygget støydemping

Ettersom volumet begrenses er vet viktig å fjerne støy utenfra. Hvis ikke ville det blitt vanskelig å høre gjennom hodetelefonene. Dette har Buddyphone løst ved å inkludere støydemping i samtlige av de barnevennlige hodetelefonene i sortimentet deres. Tanken er ganske enkelt at behoved for å skru opp lyden forsvinner når støy utenfra blokkeres.

Ekstra slitesterke hodetelefoner for barna

Ved siden av lytteopplevelsen har Buddyphones fokus på å tilpasse hodetelefonene til målgruppen. Alle hodetelefonene deres er laget av slitesterke materialer, slik at de tåler å bli bøyd, vridd, kastet og det meste annet små barn kan finne på. Kabler er avtakbare for å redusere risikoen for kvelning og bevegelige deler er designet slik at små fingre ikke skal komme i klem.

La barna få velge hvordan hodetelefonene deres skal se ut - finn det perfekte paret hos Elon.

Mange barn vil ha hodetelefoner de kan gjøre til sine egne. Foto: Buddyphones

Les også: Slik velger du riktig Smart-TV

Komfortable og morsomme

Selv om Buddyphones hodetelefoner for barn er slitesterke, er de fortsatt komfortable å ha på. I tillegg er de morsomme for barna. Hodetelefonene leveres i en rekke farger, og de fleste modellene kan tilpasses med artige stickers og deksler. Buddyphones-kablene leveres dessuten med en såkalt audio-splitter som standard, slik at opptil fire hodetelefoner kan kobles til samme lydkilde.

Les mer på Buddyphones’ nettsider