Meny

Her er Samsung Galaxy S9 og S9+

Teknologigiganten har endelig presentert deres nye flaggskipmodeller.

Søndag 25. februar kunne Samsung innta scenen under MWC i Barcelona og vise frem de kommende smarttelefonene Galaxy S9 og S9+. De kommer til Norge 16. mars, og du kan selvfølgelig forhåndsbestille hos oss.

I tillegg til nyhetene kommer også mer prosessorkraft, bedre ansiktsgjenkjenning, en mykere brukeropplevelse, nye stereohøyttalere og en integrert assistent i Bixby som nå tar oppgavene du vanligvis har satt bort til annen programvare. Vi har oppsummert de største forandringene.

Mindre utsatt for knust skjerm

Utseendemessig er det ikke så altfor store forskjeller i forhold til S8-modellene. De har fått et litt tykkere glass foran og bak, og rammen har blitt litt tynnere over og under skjermen. Den neste generasjonen har høyoppløste Super AMOLED på begge skjermene, som måler henholdsvis 5,8 tommer (S9) og 6,2 tommer (S9+).

Til slutt kan Samsung fortelle at telefonene har støtte for raskere trådløs lading, og vi kan glede deg med at du kan koble til hodetelefoner med både 3,5 mm og USB C.

Merk av 16. mars i kalenderen, og mens du venter kan du jo ta det vanskelige fargevalget. Her står det mellom lilla, sort og blå.