Meny

Gjør utskrifter fra mobilen

– Med Canon MG2950 kan du enkelt kjøre utskrifter fra smarttelefoner og nettbrett, forteller kategorisjef Knut Grimstad i Elon Norge.

Trenger du en ny printer til tenåringen begynner på skolen igjen? Du finner mange gode alternativer under 500-lappen, som støtter trådløs printing fra mobil og nettbrett.

– Multifunksjonsskriveren Canon MG2950 passer godt til de som ikke bruker printeren så mye, men som likevel vil ha muligheten til å skrive ut eller scanne dokumenter hjemme. Sistnevnte er veldig praktisk hvis du for eksempel underskriver kontrakter, forteller Grimstad.

Trådløs hverdag

Uansett hvilken printer du velger, er det lurt å gå for en skriver med Wi-Fi. Da kan du enkelt printe ut det du trenger fra smarttelefonen, nettbrettet, kameraet eller nettskyen.

– Canon MG2950 skiller seg ut i sin prisklasse med å ha Wi-Fi. Det er veldig praktisk med tanke på plassering, og i tillegg er det enkelt å skrive ut fra smarttelefoner og nettbrett, sier Grimstad.

Alt du trenger for å skrive ut fra mobilen er appen Canon Print.

– Appen er tilgjengelig i både Google Play for Android-mobiler, og App Store for iPhone eller andre Apple-enheter. Last ned appen, og skriveren kan kontrolleres fra mobilen.

Mer populært med fotoprint

Grimstad har bred kunnskap om hvilke printere som passer best til hvilke formål, og forteller blant annet at flere skrivere er tilrettelagt for utskrift av fotografier.

– Det er veldig enkelt å sende bilder til printeren fra PC-en eller mobiltelefon og nettbrett. Det er egne programmer som kan lastes ned for enkel bildebehandling i forkant også.

Han forteller videre at riktig papir er avgjørende når du skal printe ut bilder som skal rammes inn eller tas vare på.

– Brukes vanlig kopipapir vil detaljene og fargene blir dårligere, og bildet vil falme veldig fort. Canon MG2950 har en patron som inneholder fargene cyan, magenta og gul. Dersom det skal skrives ut mye bilder vil jeg anbefale en større skriver med separate patroner for disse fargene. Da slipper man å bytte ut alle fargene bare fordi man har skrevet ut mye blått. Det blir billigere i lengden, forteller Grimstad.

Skriv ut bilder fra mobilen med denne printeren fra Elon.