Meny

Favoritter fra sommerkatalogen

Trenger du en ny DAB-radio til ferien, eller kunne du tenkt deg en iskremmaskin til de varme sommerdagene? Gjør et kupp med våre sommertilbud!

Sommerferien begynner å nærme seg for mange av oss, og det må vi selvfølgelig feire. Unn deg selv noe fint til ferien, og oppdag dine favoritter fra vår sommerkatalog!

Utstyr til bilferien

Er det duket for bilferie i år på deg og familien? Da er det viktig med utstyr som holder barna rolige og foreldrene våkne. Heldigvis kommer du langt med enkle løsninger! Mobilen og radioen er nærmest livreddere når du skal holde på freden mens du kjører til hytta.

Det kan imidlertid lønne seg å velge modeller som holder lenge, og som du slipper å skifte ut år etter år. Det gjelder kanskje spesielt med radio. Flere eldre, norske personbiler er kun utstyrt med FM-radio, som kan skape stor forargelse når FM-nettet legges ned og erstattes av DAB i 2017. Men det finnes heldigvis en enkel og rimelig måte å modernisere bilen på.

Velger du en DAB-adapter kan du etter en enkel montering nyte støyfri radiolyd på DAB-nettet. C5-modellen fra Tiny Audio lar deg programmere inn 10 favorittstasjoner, og har i tillegg handsfree og Bluetooth-strømming. Da kan du enkelt strømme musikk fra mobilen til radioen – helt uten kabler!

tinyaudioc5 i bil, kjøpt hos Elon Tiny Audio C5 er en av de mest populære DAB-radioene. Nå får du den til 1999 kroner i nettbutikken! Foto: Produsenten.

Et mer budsjettvennlig alternativ er Tiny Audio C2+, som også kommer med AUX-tilkobling og FM-sender. Vil du vite mer om DAB i bil, kan du lese vår guide her.

Kos deg i sommervarmen!

 

Wilfa iskremmaskin, kjøpt hos Elon

En iskremmaskin gir deg enda bedre is enn du kjøper i butikken. Foto: Wilfa.

Når den norske sommeren slår til for fullt, er det i overkant varmt for de fleste. Hvorfor ikke kose deg i varmen med din egen hjemmelagde iskrem? Testvinneren Wilfa ICM-C15 lager deilig is på en time, og fryser ingrediensene underveis mens isen røres sammen. Nå får du herligheten til 1999 kroner, og med på kjøpet er et krumkakejern. Kjøper du maskinen i din lokale butikk får du også fire flotte iskremskåler.

Hvis du virkelig skal unne deg noe godt, kan en paninipresse være tingen. Da kan du lage saftige sandwicher til frokost hver eneste dag – et velkomment avbrekk fra hverdagskosten! Denne modellen fra Russell Hobbs er en bordgrill, som kan åpnes i 180 grader for steking på begge flater.

Bor du i leilighet med park i nærheten, kan det også være greit å gå til anskaffelse av en bærbar kullgrill. Grand Chef Picnic GC BBQ får du til 199 kroner, og den holder seg like fin sesong etter sesong.

Les også: Slik velger du riktig grill

trening med Polar Loop2 Polar Loop2 kommer i sort, hvitt og rosa, og måler alt fra aktivitetsnivå til søvnkvalitet. Foto: Polar.

For deg som er mye på farten

Fitnessentusiastene blant oss er gjerne opptatt av å følge progresjonen selv når de er på ferie, og da kan en aktivitetsmåler være redningen. Få oppdatert oversikt over kaloriforbrenning, antall skritt og aktivitetstips med Polar Loop 2, som også gir deg automatiske aktivitetsmål for treningsøkten.

Har du planer om å nyte late sommerdager på terrassen eller i parken fremover? Da kan det lønne seg å gå til anskaffelse av en bærbar høyttaler. På den måten kan hvem som helst i gjengen strømme musikk fra mobilen til høyttaleren, uten en eneste ledning i syne.

Onyx Studio 2 er kjent for å ha imponerende lydkvalitet, samt dyp og kraftig bass. Den kan enkelt kobles til mobil eller nettbrett via Bluetooth, og koster nå bare 1799 kroner. Er dukundeklubbmedlem? Da får du faktisk 50 prosent rabatt i tillegg!

Vil du virkelig nyte fantastisk lydkvalitet når du lytter til favorittmusikken i sommer, erBeoPlay A2 fra Bang & Olufsen en soleklar favoritt. Den har kraftig lyd og trådløs bluetooth-tilkobling, og har batterikapasitet i 24 timer. Best av alt? Den er liten og lett, og passer perfekt i sekken når turen går til parken!