Meny

Fargerik favorittradio

Enkel å ta med seg og gjør seg godt på hylla: POP DAB+/FM-radio har alt du trenger av en bærbar radio.

I 2017 slukkes FM-nettet i Norge, men allerede nå kan du se frem til større kanalutvalg og mindre støy. I dag har vi 23* nasjonale kanaler på DAB, og stadig flere rulles ut. Har du ennå ikke gått fra FM- til DAB-radio, er altså tiden moden for en oppgradering.

Den fargerike, portable POP DAB+/FM-radioen har blitt en storfavoritt hos det norske folk, og har vunnet flere anmelderhjerter siden lansering i 2013.

Les også: Årets radiotrender

Bærbar og brukervennlig

POP DAB+/FM-radio kommer i syv farger: Oransje, gul, blå, rød, hvit, sort og rosa. I topp har den fem knapper, som styrer følgende funksjoner:

  • Av/på
  • Reset
  • FM/DAB+
  • Kanalskifte
  • Volumstyrke

Som med andre DAB-radioer, tar den et kanalsøk når du starter radioen for første gang. Deretter skifter du mellom kanalene med knappen for kanalskifte. Radioen har hodetelefon- og micro-USB-inngang, samt et batterideksel for fire AA-batterier.

POP Radio kommer i syv farger, kan kjøpes hos Elon. POP-radioen kommer i syv spreke farger, er enkle å bruke og kler opp omgivelsene. Foto: POP.

Flere POP-favoritter

Det finnes mange andre favoritter i POP-serien, enten du vil ha en stasjonær radio (POPDuo), en som vekker deg på morgenen (POPUp) eller en liten kjekk en når du er på farta (POPNano).

POPDuo: Denne stasjonære radioen gir svært godt mottak, og har både DAB/DAB+, FM og Bluetooth. Storfavoritten finnes i tre farger, og har både auto-tune og tekst i display.

POPUp: Våkne til din favorittstasjon, hver eneste morgen! PO Up har en vekkerklokke som lar deg stille inn hvilken radiostasjon du ønsker å våkne til, så du får en mer behagelig start på dagen. POP Up har også DAB/DAB+ og FM.

POPNano: Ta med radioen på tur! Vår favorittlommeradio kommer i fem farger, er opplabar og har DAB/DAB+ og FM. Menyene er enkle å bruke, og har hodetelefonutgang på siden.

POPYourCAR: Har du ikke ordnet med adapter til FM-radioen i bilen ennå? DAB+-adapteren fra POP er enkel å installere, og kan også brukes på eldre stereoanlegg uten linjetilgang.

Snart får vi også inn POP@Work: Et hørselvern med integrert DAB+/DAB- og FM-radio. Perfekt for deg som jobber i et støyutsatt yrke, eller kanskje for deg som er hobbysnekker hjemme.

POP-radioene har flere varianter, og du finner alle hos Elon. Hos Elon har vi et bredt utvalg POP-radioer. Fra venstre: POPDuo, POPUp, POPNano, POPyourCAR og POP@Work. Foto: POP/Elon.

Hva er forskjellen mellom DAB+ og DAB?

Selv om DAB ofte brukes som fellesbetegnelse for DAB+ og DAB, er det en vesentlig forskjell som skiller de to. Radio.no beskriver det slik:

«DAB er en teknologi for digital radiokringkasting. DAB+ er en videreutvikling av DAB.»

En teknisk oppgradering på lyden har altså resultert i navnet DAB+.