Meny

Elon Kjøpshjelp

Har du noen hvitevarer som skal kjøres hjem, eller trenger du kanskje hjelp til PC- og mobiloppsett? Vi hjelper deg med det du trenger!

Hos Elon ønsker vi alltid å gi våre kunder det beste. Derfor har vi samlet noen av våre tjenester, så du enkelt kan se hva du kan få hjelp til.

Har du spørsmål du vil rette til kundeservice, gjør du det fra vår kontaktside.

Installasjon av hvitevarer hos Elon.

Annonsegaranti

Vår annonsegaranti* sikrer at du alltid kan være trygg på at vi har alle annonserte hvitevarer i kampanjeperioden. Går vi tom for en vare, garanterer vi å kunne skaffe samme vare innen rimelig tid. Hvis ikke, får du tilsvarende eller et bedre produkt til samme pris!

*Garantien gjelder kun privathusholdninger, og kun ett produkt per husholdning. Garantien gjelder ikke på partikjøp.

Hjemkjøring hos Elon.

Hjemkjøring

Langt fra alle produkter passer i en handlepose, og har du f. eks. kjøpt nye hvitevarer, kan det å få disse trygt i hus ofte være den største utfordringen. Derfor tilbyr vi alltid hjemkjøring så du ikke trenger å bekymre deg! Spør oss, så avtaler vi tid og sted.

PC-hjelp hos Elon.

Oppsett av PC

Uansett om du er på nett i hvert eneste rom i huset, eller skal kjøpe din aller første PC, kan det være greit med litt starthjelp. Derfor tilbyr vi oppsett av alle PC-er hos Elon!

Elon setter opp mobilen.

Oppsett av mobil

Når du kjøper en ny mobiltelefon hos Elon, kan vi hjelpe deg å sette den opp, overføre kontakter og annet innhold. Da slipper du å bruke tid på å finne ut av innstillinger, og kan ta mobilen i bruk med det samme du går ut av butikken!

Gavekort hos Elon

Gavekort

Et gavekort hos Elon er den perfekte gaven til feks. brudeparet, konfirmanten eller de som har flyttet for seg selv. I våre butikker har vi varer som passer de fleste, så med et gavekort treffer du alltid blink! Du bestemmer selv beløpet.