Meny

Doro: En enklere smarttelefon

Innovative, enkle og funksjonsrike. Doro fortsetter å utvide smarttelefonfamilien sin, og sikter seg inn mot flere ferske mobilbrukere i året som kommer.

– Doro er ikke lenger bare en smarttelefon for eldre. Vi ser også at flere førstegangsbrukere går for Doro, mye grunnet det enkle brukergrensesnittet. Samtidig ser vi at målgruppen vår blir stadig smartere: Hele 60% i aldersgruppen over 65 år vil gå for smarttelefoner ved neste mobilkjøp. Da er det viktig at smarttelefonene våre utvikler seg sammen med dem, forteller salgssjef Anders Austad i Doro Norge.

Les også: De beste appene til Doro

Enkel menystruktur

Doro-mobilene er nemlig ikke bare egnet for de eldste i familien. Smarttelefonene har en enkel meny, som gjør det enkelt også for barn å finne frem. Selve menyen består av tre ikoner: Du kan ringe noen, se på noe eller sende noe. Enkelt og greit!

– Brukergrensesnittet i våre smarttelefoner er veldig enkelt. De tre ikonene er enkelt for alle å forholde seg til, enten de er førstegangsbrukere, yngre eller eldre, forteller Austad.

Det intuitive brukergrensesnittet, som blant annet er fremtredende på Doro 8030 og Doro Liberto 825, har ikoner som fokuserer på handling fremfor applikasjoner. Med andre ord – vil du sende et bilde, en tekstmelding og lignende, trykker du på ikonet for sending. I de neste stegene kan du enkelt velge hva du skal sende og hvem det skal gå til.