Meny

Derfor er Huawei P20 Pro best i test

Huawei P20 Pro tar mobilbilder til et helt nytt nivå. Foto: Huawei.

Takket være et revolusjonerende kamera har Huawei tatt steget opp i den øverste mobildivisjonen.

I løpet av nokså kort tid har mobilgigantene Apple og Samsung fått en reel konkurrent i Huawei. Det kinesiske selskapet er nå verdens tredje største produsent av mobiltelefoner, og du har sikkert fått med deg blesten rundt den nye toppmodellen Huawei P20 Pro.

Les også: Slik blir høsten den koseligste årstiden

Skryt fra en samstemt norsk presse

Omtalene i norsk presse er slår tydelig fast at Huawei har laget et bunnsolid produkt med P20 Pro:

P20 Pro er uslåelig på mobilfoto og jevngod med de beste på omtrent alt annet”, skriver tek.no sammen med sin 10/10 ”Det er bare å ta av seg hatten”, skriver Dinside, som ruller terningkast seks. ”Huawei P20 Pro er den råeste Android-mobilen vi har testet” skriver ITavisen, før de konkluderer med 10/10 på karakterskalaen.

Spesifikasjoner:

  • Skjerm: 6,1 tommer, OLED, 2240 x 1080 piksler
  • Maskinvare: HiSilicon Kirin 970, åtte kjerner
  • GPU: Mali G72 MP12
  • RAM: 6 GB
  • Lagringsplass: 128 GB
  • Operativsystem: Android 8.1
  • Kamera: 40 + 20 + 8 MP
  • Frontkamera: 24 MP
  • Batteri: 4000 mAh, hurtiglading

Huawei P20 Pro har et uslåelig mobilkamera

 P20 Pro leverer på høyde med konkurrentene på viktige områder som ytelse, batteritid, skjerm og lagringsplass. Den får også skryt for designet og den leveres også med alt man forventer av funksjonalitet i en moderne mobiltelefon. P20 Pro har både ansiktspålogging og fingeravtrykksensor, men område der telefonen virkelig skiller seg ut er på kameraet. Les også5 elektronikktips til høstsesongen Huawei P20 Pro er verdens første mobiltelefon med trippel kameralinse, utviklet i samarbeid med Leica. Dette syntes på bildene og er årsaken til at tek.no omtaler P20 som ”tidenes kameramobil”:

«Det finnes nær sagt ingen omstendighet den ikke kan hådntere på godt til akseptabelt vis. Og det er en prestasjon i seg selv«, skriver nettstedet.

Helt rå på nattbilder

Tek.no er ikke alene om å trekke frem nettopp kameraet, og spesielt under mørke forhold skinner P20 Pro på en måte ingen annen mobil kan match. Dinside skriver:

«Når mørket faller på, finnes det neppe et bedre mobilkamera enn det Huawei serverer oss med P20 Pro«.

Foruten 3x optisk zoom og 5x hybridzoom, kan P20 Pro skilte med en vanvittig oppløsning på hele 40 megapikser, superb fargegjengivelse og sofistikert kunstig intelligens som hjelper deg med å ta bedre bilder under alle forhold.