Meny

DAB-radioer inne, på reise og i bilen

Alv Anders Ropstad hos Elon Vennesla har plukket ut de beste DAB-radioene for ferien.

Om to år legges det landsdekkende FM-nettet ned. I den anledning har vi snakket med Alv Anders Ropstad hos Elon Vennesla, som har vist oss de beste DAB-radioene du kan bruke i sommer.

– Allerede nå er det mange store fordeler med å bruke DAB-radio. Du får bedre mottakerforhold, mindre skurring og flere kanalvalg. Ved å gjøre et kanalsøk, stiller kanalene seg selv, forteller den erfarne butikksjefen.

De beste radioene

Alv Anders har valgt ut tre soleklare favoritter innen stasjonære radioer og reiseradioer, samt en biladapter for deg som trenger det til ditt eksisterende anlegg.

Grundig stasjonær radio: En fantastisk radio som stiller inn kanalene selv når du slår den på. Fantastisk lyd og design, og du ser hva du hører på i displayet.

Pinell Go batteriradio: Flott reiseradio som er enkel å stille inn, med oppbladbare batterier som varer i 4 timer per lading. Den er kompakt og gir fantastisk lyd.

Tiny Audio biladapter: I bilen trenger du et adapter, så du kan bruke det eksisterende anlegget. Her ser du kanalen du hører på, og du kan også streame musikk fra mobilen eller Spotify til anlegget. Som en bonus er den enkel å montere.