Meny

Bli hårfin til festen

Du trenger ikke være profesjonell frisør for å lage lekre krøller og fletter. Alt du trenger er det riktige utstyret, og vi viser deg hvordan.

Å skulle gjøre seg istand til fest, eller et viktig møte på jobben, kan av og til være en utfordring. Noen ganger vil rett og slett ikke håret spille på lag med deg, men heldigvis finnes det råd. Vi fikk besøk av Therese Hoff, som driver Therese Hoff Dame og Herrefrisør i Fredrikstad, og hun hadde mye kunnskap å dele om alt man kan få til med enkle grep og gode hjelpemidler. Hun startet med en utrolig kjekk flettemaskin fra Babyliss:

Kjøp BaByliss TW1100E flettemaskin i nettbutikken

Hvis du heller vil ha myke og jevne krøller er imidlertid Remington Curl Revolution apparatet for deg. Med enkle grep kan du få lokkene du alltid har drømt om:

Kjøp i Remington CI606 Curl Revolution i nettbutikken

Krølltenger er i det hele tatt en elementært verktøy å ha blant produktene på badet, og det finnes få begrensinger på hva du kan få til selv om ufaglært privatperson. Therese er riktig nok en av proffene, men hun ga oss gladelig en demonstrasjon likevel.

Til slutt må vi ikke glemme at rett hår også kan være riktig så lekker, og hvis du ikke er av typen som har rett hår naturlig er det likevel ingen grunn til panikk. Alt du trenger for å sikre deg en silkemyk og glansfull frisyre er nemlig en god rettetang.