Meny

Årets heteste radiotrender

Ennå ikke skaffet deg DAB-radio? Her er årets største trender på radiofronten.

I takt med digitaliseringen av radionettet blir valg av radio stadig viktigere. Vi tok tempen på årets største trender under årets Elon-salgsmesse.

Se Elons utvalg av DAB-radioer

Hørselvern på jobb: POP@Work

Jobber du i et yrke som krever at du bruker hørselvern? Sahaga har nå lansert et PPE- og CE-sertifisert hørselvern med DAB+ integrert, slik at også de som jobber i støyutsatte yrker har tilgang til digitalradioen.

Hørselvernet gir god demping og høykvalitets lyd, og kommer med oppladbare batterier som varer i 8-10 timer.

Hepburn-radio, kjøpt hos Elon

VQ Hepburn MK II: Retrohimmelsk

Den prisvinnende radioen Hepburn fra ViewQuest kommer i 11 flotte design, og har både DAB/DAB+, FM og Bluetooth. Da kan du enkelt strømme musikk fra både Spotify, Tidal og iTunes om du ønsker det.

Du har også mulighet til å lade mobilen via USB-porten.

Tivoli Radio, kjøpt hos Elon

Ubestridt klassiker: Tivoli Radio

Den snertne, fargerike PAL-radioen fra Tivoli vokser stadig i popularitet. Det skjønner vi godt: Radioen er oppladbar og bærbar, samtidig som den tåler alle typer vær. Under messen så vi flere nye modeller i samme stil, utformet i et treaktig materiale.

Model 10 skilter med friskt design og svært god mottakskvalitet. Radioen har hi-fi-lyd, og kommer med AUX-utgang.

Roberts Radio fra Elon.

Bærbar retroradio: Roberts Radio

Den britiske radioleverandøren var et flott tilskudd til årets Elon-salgsmesse. Roberts Radio presenterte flere varianter av sin kjente Revival iStream 2-modell; en vintageinspirert radio i 50-tallsstil, med håndtak i topp for å enkelt kunne frakte den med deg.

PillowTalk: En høyttaler du legger under puten, så du kan lytte til radioen, lydbøker eller musikk uten å forstyrre partneren ved siden av deg.

Revival iStream 2: Klassikeren som blander retroimpulser med toppmoderne radioteknologi. iStream2 er utformet i et flott 50-tallsaktig design, med DAB/DAB+ og nettradio integrert. Du kan også strømme musikk via Spotify Connect.

Revival Kitty: En DAB-radio i nostalgisk 50-tallsstil. Kommer med det velkjente håndtaket over radioen, dekorert med et livlig kattemønster. Har 120 timers batteritid og AUX-inngang.