Meny

Alt du trenger til sommerferien

Det spiller ingen rolle hvilke planer du har. Alle fortjener en god ferie i sommer.

Vi har ikke så fryktelig mange dager med sol og shorts-vær her i Norge. Derfor er vi blant de beste i verden til å gjøre mest mulig ut av den sommeren vi har, med grilling, kos og bading over en lav sko i to-tre intensive måneder. Hvis du ønsker å holde liv i denne stolte tradisjonen hjelper det å ha utstyret på plass, enten du skal feriere i Syden, på hytta, på campingplassen, i bilen, i båten eller hjemme. Hos Elon finner du dingsene og duppedittene du trenger for en alle tiders sommer.

Finn din Elon-butikk

På sydenferie

Hvis du skal på ferie til det vi nordmenn kollektivt kaller ”Syden”, som er hvor som helst sør for en magisk grense omtrent ved Den franske riviera, må du regne med masse bading og langt flere varmegrader enn vi er vant til ellers. Sørg for å være strandklar med nybarberte legger og en frisk sommerfrisyre. Husk også å ta med en trådløs høyttaler slik at du kan nyte litt god musikk under parasollen. Alternativt kan du bruke trådløse hodetelefoner. Det skader heller ikke med en 12V-kjølebag til forfriskningene, eller et nettbrett med en god film eller to til de late dagene.

På hytteferie

Nordmenn er et hyttefolk, som ved første anledning reiser avsted til et hjem utenfor hjemmet. Etter en lang vinter har man gjort seg fortjent til noen avslappende dager, og det flotte med en hytte er at du kan fylle den med akkurat det du måtte ønske. En bærbar DAB-radio passer perfekt- den kan du bruke både på hytta og ute på tur. Det samme kan sies om en hendig, bærbar kullgrill. I tillegg er en god hytte utstyrt med kaffetrakter, vannkoker og alt annet du måtte trenger for sene frokoster, lange lunsjer og koselige middager. Og en blender og en isbitmaskin å lage forfriskende mellommåltider med, selvsagt.

På bilferie

Å reise på bilferie er en flott måte å se både inn- og utland på. Under transportetappene er det imidlertid smart med litt underholdning, slik at ferien ikke blir langtekkelig og kjedelig. Det første du trenger er en DAB-adapter, som gir deg krystallklare radiosendinger i bilen. Passasjerene i baksetet kan kose seg med film eller musikk fra mobil eller nettbrett, som du kobler til med reiselader i 12V-uttaket. Sjåføren må klare seg uten film, men det er tillatt med GPS slik at man slipper å kjøre feil. Og 12V-kjølebagen med iskald drikke? Den kan alle i bilen nyte godt av.

På rolig ferie hjemme

Vi snakker mye om å reise bort i ferien, men det er ingen skam å holde seg hjemme. Når du er på hjemmeferie kan du med god samvittighet glemme dagligdagse gjøremål og behandle boligen som et hotell der alt er lov. Pengene du sparer kan du eksempelvis bruke på en ny QLED TV med Quantum Dot-teknologi fra Samsung. Disse TVene har så mektig bilde at det ikke er nødvendig å trekke for gardiner og persienner for å hindre gjenskinn. Alternativt kan du gå til innkjøp av en skikkelig kvalitetsgrill, for ikke noe er mer norsk enn grilling på sommeren, som du komplementerer med en effektiv terrassevarmer.