Meny

Endelig avslørt! Dette er Huawei P30 Pro

I fjor ble Huawei kronet til best i fotoklassen med P20-modellene, og de har ingen planer om å slippe opp trykket i 2019.

Huawei gikk på scenen i Paris 26. mars for å avduke de neste modellene i flaggskipserien. Ikke uventet ble det mye fokus på kamerateknologien, men de nye mobiltelefonene har mer å by på enn som så.

Den nye P30 Pro kan skilte med 8 GB RAM, og lagringsplassen starter på 128 GB. Telefonen veier 192 gram, og måler 158 x 73,4 x 84,1 mm. Huawei P30 er på sin side litt mindre og lettere, med 165 gram og målene 149,1 x 71,36 x 7,57 mm.

Pakketilbud: Få Huawei Watch GT på kjøpet

Fantastiske kameraer

Samarbeidet med Leica ruller videre, så P30 Pro gir fantastiske bilder. Det er ikke uten grunn at anmeldelsene trekker frem nettopp kameraene som telefonens største fortrinn. På baksiden av Huawei P30 Pro finner vi tre ulike linser. Det ene kameraet har 40 MP med hele 10 x hybridzoom, det andre er et ultravidvinkelkamera med 20 MP og det tredje en ToF-linse som gir øyeblikksbilder.

Det er imidlertid ikke alltid du trenger masse zoom eller å ta bilde med portretteffekter. Noen ganger ønsker du å gå helt inntil motivet, og her kan Huawei slå i bordet med klare bilder på 2,5 centimeters avstand.

Les også: Galaxy S10 – Fingeravtrykk på skjermen er bare starten

Selfiekamera med kunstig intellingens

På forsiden av telefonen sitter et kamera med 32 MP, og det er utstyrt med kunstig intelligens. Kameraet blir altså bedre til å justere innstillingene for hver gang du tar en selfie.