Meny

Endelig avslørt! Dette er Huawei P30 Pro

I fjor ble Huawei kronet til best i fotoklassen med P20-modellene, og de har ingen planer om å slippe opp trykket i 2019.

Huawei gikk på scenen i Paris 26. mars for å avduke de neste modellene i flaggskipserien. Ikke uventet ble det mye fokus på kamerateknologien, men de nye mobiltelefonene har mer å by på enn som så.

Den nye P30 Pro kan skilte med 8 GB RAM, og lagringsplassen starter på 128 GB. Telefonen veier 192 gram, og måler 158 x 73,4 x 84,1 mm. Huawei P30 er på sin side litt mindre og lettere, med 165 gram og målene 149,1 x 71,36 x 7,57 mm.

Pakketilbud: Få Huawei Watch GT på kjøpet

Fantastiske kameraer

Samarbeidet med Leica ruller videre, så P30 Pro gir fantastiske bilder. Det er ikke uten grunn at anmeldelsene trekker frem nettopp kameraene som telefonens største fortrinn. På baksiden av Huawei P30 Pro finner vi tre ulike linser. Det ene kameraet har 40 MP med hele 10 x hybridzoom, det andre er et ultravidvinkelkamera med 20 MP og det tredje en ToF-linse som gir øyeblikksbilder.

Det er imidlertid ikke alltid du trenger masse zoom eller å ta bilde med portretteffekter. Noen ganger ønsker du å gå helt inntil motivet, og her kan Huawei slå i bordet med klare bilder på 2,5 centimeters avstand.

Les også: Galaxy S10 – Fingeravtrykk på skjermen er bare starten

Selfiekamera med kunstig intellingens

På forsiden av telefonen sitter et kamera med 32 MP, og det er utstyrt med kunstig intelligens. Kameraet blir altså bedre til å justere innstillingene for hver gang du tar en selfie.

Huawei Mobiltelefon P30 Pro 128GB Breathing Crystal

7 990,-

Huawei Mobiltelefon P30 Pro 128GB Black

7 990,-

Huawei Mobiltelefon P30 Pro 128GB Aurora

7 990,-

Video med Bokeh-effekt

Du har sikkert lagt merke til bilder der bakgrunnen blir ekstra uklar for å fremheve motivet. I Huaweis nye telefon er denne funksjonen også tilgjengelig i video. Uansett hvilken modus du velger når du filmer, er det fint å vite at telefonen har mulighet for autoredigering av videoer. Med ett enkelt klikk finner den musikk, legger på filtre og justerer hastigheten hvis det eksempelvis finnes partier som kan bli bedre i sakte film.

Stor OLED-skjerm

Huawei P30 Pro har en 6,47 tommer stor skjerm i OLED-teknologi. Dette sikrer klare og virkelighetsnære farger, og selvsagt det beste innen høyoppløste skjermer. Telefonen er dessuten både støv- og vannresistent med IP68-sertifisering, noe som betyr at den tåler 30 minutter på to meters dyp.

Skikkelig hurtig hurtiglading

Er du av typen som ikke liker å vente på at telefonen skal lade? P20 Pro imponerte ved å lade opp halvparten av batteriet på 30 minutter, og det er grunn til å tro at Huawei har fått gode tilbakemeldinger. De nye modellene lader nemlig 70% av batteriet på den samme tiden, og med batterikapasitet på 4200 mAh blir det lenge til neste lading.

Denne gangen er Pro-modellen utstyrt med trådløs lading, og sjenerøse personer kan bruke den til å lade venners telefoner. Praktisk og sosialt.