Meny

5 elektronikktips til høstsesongen

I Norge er vi så heldige at vi har fire vidt forskjellige årstider. Få litt mer ut av høsten med disse tipsene.

Så lenge det ikke regner hele tiden, er høsten en vakker årstid. Hos Elon finner du produktene du trenger, enten du skal ut i naturen for å se høstfargene, eller ta storrengjøringen.

Fang høstfargene med mobilkameraet

Selv om det kan være deilig med fred og ro, anbefaler vi at du tar med deg mobiltelefonen din på høsttur. Det er tross alt så mye flott å ta bilder av ute i det fri. Spander på deg en ny telefon med tipp topp kamera.

Kinofølelse på hytta

I dag finnes det TV-er helt opp i 40”-klassen som kan kjøre på 12-volt. Dermed kan man få topp TV-opplevelser selv på hytter uten innlagt strøm. Husk også å bytte ut den gamle FM-radioen med DAB+.

Finn flere spennende produkter på elon.no

 

 

Enkel bilferie med handsfri og nettbrett

Det finnes ingen fasit på hvor ferien skal legges, men mange anbefaler å utforske våre egne landegrenser på denne vakre årstiden. Hva med en bilferie, slik at du virkelig får se hva Norge har å by på? Husk å pakke med håndfri med bluetooth og nettbrett til barna i baksetet.

Storrengjøring på rekordtid

Storrengjøring er ikke moro, men nødvendig.  Gjør oppgaven enklere med en vindusvasker fra Kärcher og en robotstøvsuger. Da får du jobben gjort raskt, slik at du kan bruke resten av høsten på noe mer spennende.

Det er lov å tilbringe høsten på sofaen

Det er lov å bruke høsten til avslapning, og med en god blu-ray-spiller kan du se filmer og serier med krystallklar bildekvalitet. Legg gjerne til en lydplanke i systemet ditt også, slik at også lyden blir av ypperste klasse.