Meny

7 julegavetips til henne

Kjenner du en kvinne som ikke vet hva hun ønsker seg, eller som insisterer på at du skal finne på noe selv? Her er er våre julegavetips.

Kvinner er komplekse og mange menn sliter med å finne den perfekte gaven. Heldigvis er det lov å søke hjelp til oppgaven.

Hjemmelaget mineralvann er den nye trenden

De siste årene har kullsyremaskiner til private husholdninger blitt mer og mer populært. Med en Sodastream på kjøkkenbenken kan man man lage seg en frisk flaske i stedet for å drikke dovent sprudlevann fra butikken. Dessuten sparer man penger.

 

Sodastream har blitt en gjenganger på norske kjøkken

 

Vakre krøller på sekunder

Du finner ikke en krølltang som er enklere å bruke enn denne. Den har tre varmeinnstillinger ulike hårtyper, og du får store bølger på kun noen få sekunder!

 

BaByliss C260E skåner deg mot brannskade ved hjelp av varmeisolerende plater

 

Nakke- og skuldermassasje med rytmer og Kung Fu!

Denne maskinen kombinerer massasje med trommeliknende rytmer og Kinesisk Kung Fu. Den hjelper deg med å slappe av og senker stressnivået ditt. Trenger vi si mer?

 

Alle fortjener litt massasje i hverdagen

 

Les også: 6 julegavetips til han

Deilig iskrem du lager selv

Hvem har sagt at iskrem kun skal spises på sommeren? Og hvem har sagt at du må kjøpe den på butikken. Med denne maskinen fra Wilfa kan du lage din egen is på hjemmebane. Det er både morsomt og godt.

 

Det er moro å lage sin egen is

 

Nydelig kaffe fra stilren espressomaskin

Den italienske produsenten SMEG er kjent for to ting. Prima kvalitet og prima design. Denne espressomaskinen vil skinne på kjøkkenet, samtidig som kaffen smaker upåklagelig.

 

Med em espressomaskin blir kaffen alltid perfekt

 

Se alle våre julegavetips i nettbutikken

En tradisjonell leseopplevelse i digital form

Ideen bak Kindle er å tilby en klassisk leseopplevelse i et praktisk, digitalt format. Skjermen er dus sammenlignet med en mobil eller et nettbrett, slik at den følelsen ligger mye nærmere en fysisk bok. Samtidig er den mye lettere å ha med seg på farten, uansett vor mange sider romanen består av.

 

Få det beste av digitalt og analogt med kindle

 

Avslappende fotbad med boblemassasje

Få mest mulig ut av de få minuttene man har til rådighet i en stressende hverdag. La føttene få slappe av med et deilig fotbad, mens resten av kroppen og hodet kobler av i sofaen foran TVen.

 

Et fotbad gir deg et deilig avbrekk i hverdagen

 

Med forbehold om endringer i priser/sortiment.