Meny

7 julegavetips til han

Aner du ikke hva du skal kjøpe til mannen i ditt liv, enten du kaller han pappa, kjære eller brodern? Vi har noen gode forslag til deg.

Alle vet at de fleste menn foretrekker harde pakker, men det kan likevel være vrient å finne den rette presangen å legge under treet. Når det er sagt har vi tro på tipsene i denne listen.

Kinolyd på den enkle måten

Før betød skikkelig TV-lyd betød omfattende hjemmekinoanlegg med massevis av høyttalere og ledninger. Nå holder det med en god lydplanke og en subwoofer, slik at stua ikke må totalrenoveres før man er ferdig.

 

Få kinolyd hjemme med lydplanke

 

Ekstra skånsom barbering

Når man er stresset om morgenen er det deilig å ha en barbermaskin man kan stole på. ComfortCut-systemet til Philips sikrer at barberbladene glir jevn over huden, uansett hvor fort det går i svingene.

 

Philips S5073/62 med ComfortCut kan brukes til både tørr og våt barbering

 

Aldri mer tørre brødskiver

Med dette jernet fra OBH Nordica kan du lege deilig toast på null tid. Dessuten gjør en runde i toastjernet underverker for tørre brødskiver du ellers måtte ha kastet.

 

hverdagskos med toastjern

 

Les også: 6 julegavetips til henne

Korteste vei til DAB i bilen

Innen 2018 er DAB på plass over hele landet, men lang fra alle biler har digitalradio integrert. Den enkle løsningen er en DAB-adapter som Tiny Audios C6 (kåret til årets DAB-produkt 2016/17), som lar deg sende DAB-signalene til den eksisterende FM-radioen din.

 

En DAB-adapter kan gi enhver bil digitalradio

 

Bærbar datamaskin i sofaformat

Dagens nettbrett har blitt så kraftige at de kan erstatte den bærbare datamaskinen. Med En Samsung Galaxy Tab S3 får du større skjerm enn på mobilen samtidig som den er lett å håndtere og ta med seg på farten.

 

Et nettbrett er det praktiske alternativet til laptopen

 

Se alle våre julegavetips i nettbutikken

Storslått lyd i kompakt innpakning

Det er ikke uten grunn at trådløse høyttalere har blitt så populært. Utviklingen har gått med stormskritt og lyden fra selv de minste høyttalerne er nå imponerende god. Samtidig er det fortsatt like praktiske som trådløse høyttalere alltid har vært.

 

Det har aldri vært lettere å ha god lyd på farten

 

Dobbelt så rene tenner

Med en elektriske tannbørste har du to muligheter. Puss halvparten så lenge som før, og fortsatt få like rene tenner, eller puss like lenge som før og få dobbelt så rent blis. Denne pakken inneholder to tannbørster, slik at den som gir bort gaven også kan få være med.

 

Tannleger anbefaler elektriske tannbørster

 

Med forbehold om endringer i priser/sortiment.