Meny

5 must-haves til sommerferien

Vi har snakket med Kirsti Berg, markedsansvarlig hos Elon, for å finne ut hva hun har kjøpt inn til sommeren i år. Her er hennes heteste tips.

–  I år har jeg flere sommerfavoritter, som passer de fleste. Digger du hjemmelagd pizza? Velg en gassgrill med pizzaplate, som denne fra OutDoorChef. Er du musikkentusiast kan du ta med den lille, trådløse JBL-høyttaleren vår, som gir deg god lyd hvor enn du måtte befinne deg, forteller Kirsti.

Se flere av hennes favoritter lenger ned. Kanskje det er noe for deg her også?

1) Hodetelefoner med bluetooth

Enten du skal på flytur, bilferie eller på fjellet i år, er hodetelefoner med bluetooth praktisk.  Med trådløse hodetelefoner kan du gå ut og kose deg i godværet, uten å legge igjen musikken. Når du dropper kabel til fordel for bluetooth slipper du dessuten ledninger som alltid er i veien.

Vår favoritt er modellen Major III fra Marshall. De er sammenleggbare, og har hele 30 timers batterikapasitet. Lydkvaliteten er upåklagelig uansett hvilken mobil du spiller fra.

Du finner Marshall Major III i din lokale Elon-butikk. Se flere tilsvarende modeller i nettbutikken.

Jente med hodetelefoner på, kjøpt hos Elon. God musikk er best med god lyd. Marshall har flere hodetelefoner for deg som har høye krav til lydkvalitet.

2) Kaldt drikke med partycooler

Gjør de varme sommerdagene enda bedre med iskaldt drikke til enhver tid. En bærbar partycooler lar deg nyte kaldt drikke overalt, enten du soler deg ute eller skal ha VM-samling inne.

Denne varianten fra Elvita har et volum på 50L, og har hjul som gjør den enkel å flytte på. Det følger med to kurver for flasker, samt to serveringsbord av plast. Begge er avtagbare. Kjøletemperaturen kan stilles inn mellom 0 – 15 °C.

Elvita Partycooler CPC4501S

2 490,-

3) Vanntett høyttaler til stranda fra JBL

Nyt late stranddager med en vanntett høyttaler! Flip 4 fra JBL er vanntett og varer i opp til 12 timer. Den kommer i flere fine farger, og har selvfølgelig bluetooth. Den produserer overraskende kraftig lyd, og har to eksterne basselementer.

Du trenger ikke lenger å bekymre deg for regn eller søl. Du kan til og med senke Flip 4 under vann. Det slitesterke tøymaterialet og det robuste gummikabinettet gjør at høyttaleren din vil klare seg gjennom alle dine eventyr.

Høyttaler i vannet fra JBL, som tåler det meste. Kan kjøpes hos Elon. Velg en bærbar høyttaler som tåler vann. Da tåler den en støyt, uansett.

JBL Bærbar høyttaler Flip 4 blå

849,-

JBL Bærbar høyttaler Flip 4 sort

849,-

4) Null hull med elektrisk tannbørste

Det er fort gjort å slite på tennene ved å pusse for hardt. Derfor er en elektrisk tannbørste et bedre alternativ. Philips HX9393/93 fjerner dessuten inntil 10 ganger mer plakk enn en manuell tannbørste, og gir dobbelt så hvite tenner. Den har også en timer som hjelper deg å pusse riktig og lenge nok.

Denne modellen finner du kun i din lokale Elon-butikk. Et godt alternativ er Oral-B Genius9000, som også kommer med timer. Tannbørsten er bygd for å beskytte deg med sensitivt tannkjøtt, som senker børstehastigheten.

Tannbørste på badet fra Elon. Ta vare på tennene dine med en elektrisk tannbørste.

5) Lag pizza på grillen

Hva er vel bedre enn å grille på sommeren? En gassgrill har regulerbar varme, som gir mer fleksibilitet og kontroll når du skal grille. Gassgrillen City 420 Outdoorchef er en kvalitetsgrill, med 1-brennerssystem og piezo-tenning. I tillegg har den en integrert vendbar Easy Flip-plate, for direkte eller indirekte grilling.

Da slipper du irriterende røyk og fettdrypping på brenneren, i tillegg til at du kan grille indirekte på nesten hele overflaten. Systemet gjør også at du kan nå opptil 300 grader – fantastisk til for eksempel pizza.

Bestill City 420 Outdoorchef til 1999 kroner i nettbutikken. Oppskrift på den beste pizzaen for grillen – den ser du under.