Meny

5 «must-haves» til sommerferien

Sommeren 2020 blir annerledes, men likevel koselig. Disse smarte produktene anbefaler vi til ferien i år.

I år har vi plukket ut flere sommerfavoritter, som passer de fleste. Digger du hjemmelaget pizza? Hvorfor ikke steke den på grillen? Har du ikke pizzaplate fungerer det også med aluminiumsfolie. Samtidig kan du lytte til en av våre bærbare høyttalere mens du kokkelerer.

Fortsett å lese for våre 5 «must-haves» til sommeren i år!

1) Hodetelefoner med bluetooth

Enten du skal på bilferie, stranda eller på fjellet i år, er hodetelefoner med bluetooth praktisk.  Med trådløse hodetelefoner kan du gå ut å kose deg i godværet og fortsatt høre på god musikk, en spennende bok eller favorittpodcasten. Når du dropper kabel til fordel for bluetooth, slipper du dessuten ledninger som alltid er i veien.

Vi har et bredt utvalg i vår nettbutikk.

2) Kald drikke med partycooler

Gjør de varme sommerdagene enda bedre med iskald drikke til enhver tid. En mobil partycooler lar deg nyte kald drikke overalt, og denne varianten fra Elvita har et volum på hele 50 liter. Hjulene gjør den enkel å flytte på, og i tillegg følger det med to kurver for flasker, samt to serveringsbord av plast. Begge er avtagbare. Kjøletemperaturen kan stilles inn mellom 0 – 15 °C.

3) Vanntett høyttaler til stranda fra JBL

Nyt late stranddager med en vanntett høyttaler! Flip 4 fra JBL er vanntett og varer i opp til 12 timer. Den kommer i flere fine farger, og har selvfølgelig bluetooth. Den produserer overraskende kraftig lyd, og har to eksterne basselementer.

Du trenger ikke lenger å bekymre deg for regn eller søl. Du kan til og med senke Flip 4 under vann. Det slitesterke tøymaterialet og det robuste gummikabinettet gjør at høyttaleren din vil klare seg gjennom alle dine eventyr.

Høyttaler i vannet fra JBL, som tåler det meste. Kan kjøpes hos Elon. Velg en bærbar høyttaler som tåler vann. Da tåler den en støyt, uansett.

4) Frisk pust med elektrisk tannbørste

Det er viktig å ta vare på tennen sine, også når man er på ferie. De fleste tannleger anbefaler at man bruker elektriske tannbørster for å oppnå best efffekt. TBPL-100GY fra Jordan har 4 ukers batteritid og leveres med praktisk reiseboks.

Tannbørste på badet fra Elon. Ta vare på tennene dine med en elektrisk tannbørste.

5) Lag pizza på grillen

Hva er vel bedre enn å grille på sommeren? En gassgrill har regulerbar varme, og dermed mer fleksibilitet og kontroll når du skal grille. Gassgrillen Leon 570 fra Outdoorchef er en kvalitetsgrill med integrert vendbar Easy Flip-plate. Denne gir deg muligheten til å skifte mellom direkte og indirekte varme på kun sekunder. Ved direkte grilling får du varmekilden rett på maten, mens ved indirekte varme sirkulerer varmen rundt maten.

Systemet gjør også at du kan nå opptil 300 grader, fantastisk til for eksempel pizza! Og oppskrift på den beste pizzaen for grillen – den ser du i bunnen av teksten.