3 superenkle oppskrifter til 17. mai-frokosten
Bruk mindre tid på 17. mai-forberedelsene, og mer tid på hyggelig feiring.
Hvis du satser på enkle, men smakfulle retter, blir det mindre stress å arrangere nydelig 17. mai-frokost for familie eller venner. Vi har plukket ut tre oppskrifter fra Matprat.no, som du lager på rekordtid.

Slik lager du grove fenalårwraps
- Smør en av sidene av tortillalefsene med ricottaost
- Legg 2 salatblader og 4-5 skiver fenalår i midten av hver lefse
- Rull sammen lefsene tett og del hver lefse i fire
Les også: Vi har kakeoppskriftene til 17. mai!

Slik tilbereder du røkt skinke på salat
- Skjær opp skinken i tynne skiver
- Skyll pak choi-en og salaten godt
- Kutt opp pak choi-en i mellomstore biter
- Fordel salat, skinke og pak choi på et fat og pynt med myntegelé og balsamicoeddik

Så raskt lages spekeskinke og melon
- Skjær opp spekeskinken i skiver
- Fjern frøene fra melonen med en skje
- Del melonen i smale båter og fjern skallet
- Legg skinke og melon sammen på et fat og pynt med timian
Du kan fint erstatte cantaloupe med en annen type melon, men sørg for at den er moden.