Meny

10 grunner til å velge Huawei Mate 20 Pro

最後 er kinesisk for endelig! 16. oktober er det duket for en offisiell avduking av Huaweis nye modell, og vi har sett nærmere på hva vi kan vente oss.

Endelig er ventetiden over, Huawei har gjort det igjen. Modellen Mate 20 Pro er en førsteklasses mobiltelefon som leverer så til de grader på alle punkter. Enkel å bruke, fantastisk kamera, lang batteritid og høy sikkerhet for å nevne noen. Den er en ren fornøyelse å se på, og er tilgjengelig i de tre ulike fargene «Midnight blue», «Twilight» og sort. 

Huawei Mate 20 Pro er et gjennombrudd innen teknologien, og det er mye vi kunne ha fortalt. Selv om det vil bli vanskelig, skal vi holde oss til planen å trekke fram ti punkter vi synes du burde vite om Huawei Mate 20 Pro.

Forhåndskjøp en Huawei Mate 20 Pro, og få med en trådløs hurtiglader! 

1. 3D ansiktsgjenkjenner  

Huawei mate 20 pro er utstyrt med 3D dybdekamera. Det vil si at du får åpnet mobilen uansett hvilken vinkel du har hodet ditt i når du holder mobilen.

2. Voice ID

Lås opp telefonen din uten å røre den? Jepp. Huawei Freebuds 2 er trådløse ørepropper som følger med telefonen. De identifiserer Bone Voice ID-en, altså stemmen din, og åpner telefonen på din kommando. På denne måten har du alltid hendene fri til å gjøre andre ting. 

3. På storskjerm uten en tråd

Telefonen er alltid med deg på farten, og mye av livene våre befinner seg bak glasset – også jobb. Via Miracast kan du nå holde presentasjoner uten å koble til en eneste kabel, og du kan få både spill og videoer opp på storskjerm.

4. In-screen fingeravtrykksensor

Med kun en berøring midt på skjermen åpnes telefonen, og den er klar til bruk.

 

Spesifikasjoner:

  • Maskinvare: Huawei Kirin 980 CPU, Octa-core + 2 x Cortex A76 2.6GHz + 2 x Cortex A76 1.92GHz + 4 x Cortex A55 1.8GHz
  • Skjermstørrelse: 6.39”; 2k + 1440 x 3120; 538 PPI
  • Batterikapasitet: 4200 mAh (*Typisk Verdi)
  • RAM: 6 GB
  • Kamera bak: Trippel kamera linser, Leica, 40MP + 20MP + 8MP, f/1.8 + f/2.2 + f/2.4, støtter autofokus
  • Kamera foran: 24MP, f/2.0 vidvinkel
  • Farger: Twilight, Blue, Black

5. Kameraet

Ikke en, ikke to, men tre linser. Nytt Leica trippelkamera. Opplev verden gjennom tre linser. Det nye Leica trippelkameraet, som kombinerer en 40MP hoved RGB-linse, en 8MP telefotolinse og en 20MP Leica «Ultra Wide Angle»-linse. Telefonens AI (kunstige intelligens) sørger for at bildene dine blir av høy kvalitet. 

Du kan lage videoer med skarpe og fine bilder. Huawei Mate 20 Pro gir deg den klassiske 21:9 film-forholdet, og har støtte for HDR som gir enda mer liv til bildene. 

Ved siden av det å følge objekter i bevegelse, justerer linsen, eller zoom-funksjonen, inn og ut for å gjøre at man kan se det som er i fokus enda klarere.

6. Vannsikker

Legg ut på svømmetur med din Huawei Mate 20 Pro. Ikke gå glipp av muligheten til å skape nye minner selv i øsende, pøsende regnvær. Får du vann på telefonen din, er det ingen grunn til bekymring, Huawei Mate 20 Pro er IP68-sertifisert*. Tips en venn i Bergen? 

*Dette er basert på testbetingelser på opp til 1.5 meter dypt i ferskvann inntil 30 min.

Huawei Mate 20 Pro i svart, kan kjøpes hos Elon. Huawei Mate 20 Pro kommer i tre ulike farger. Her er den i svart.

7. Større batteri med lengre levetid

Det nye batteriet på 4200mAh, sammen med smartere strømbruk og trygg, rask lading sørger for at du har en telefon du alltid kan stole på. Det tar eksempelvis kun 30 minutter å lade telefonen fra 0% til 70%. 

8. Hjelp en venn i nød med trådløs vennelading 

Alle kjenner vi noen som aldri har strøm på telefonen sin. Nå kan du hjelpe dem. Med Huawei Mate 20 Pros fantastiske 4200mAh-batteri og «Wireless Reverse Charge» kan du hjelpe venner i nød, slik at ingen går glipp av en viktig telefonsamtale eller snap. 

Obs! Gjelder enheter som støtter den siste versjonen av QI-avtalen. 

9. Design 

Det snakkes ofte om harmoni innen kunst. Huawei Mate 20 Pro er intet unntak, med sine rene linjer, symmetri og egenskaper. Og på grunn av et spesielt glass med tekstur og anti-fingeravtrykk, holder telefonen seg godt plantet i hånden din i tillegg til at glasset holder seg rent og pent. 

10. Lynrask hastighet 

Huawei Mate 20 Pro er verdens første 1.4Gbps LTE Cat.21 smarttelefon som støtter opp til 1.732 Gbps Wifi nedlasting hastighet*.

*Data innhentet er basert på teoretiske kalkulasjoner. Ytelse kan variere noe i forhold til faktiske forhold. Dette varierer også fra modell og versjoner i forskjellige land.